logo
  • Acasa
  • Selector-Retete
  • Contact

Scoici Saint Jacques prajite in unt

Scoici Saint Jacques prajite in unt

Scoicile Saint Jaques , ca mai toate molustele, nu au nevoie de un tratament termic deosebit, fiind suficient prepararea simpla care poate pune in evidenta calitatile gustative fara a fi nevoie de condimente puternice.

Ingrediente

  • 500 gr carne de scoici Saint Jacques
  • 2 linguri unt
  • sare
  • 4-5 catei usturoi
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

  • Spalam scoicile si le tamponam cu servete absorbante sa indepartam excesul de apa.
  • Incingem untul intr-o tigaie si adaugam cateii de usturoi curatati si taiati felii. Lasam cateva secunde ca untul sa-si ia aroma, apoi scoatem usturoiul.
  • Adaugam scoicile asezonate cu sare si piper si rumenim pe ambele parti, cca 2-3 minute pe fiecare parte.
  • Cand scoicile s-au rumenit stoarcem peste ele zeama de lamaie dupa gust si mai lasam pe foc cateva secunde.
  • Servim scoicile calde stropite cu suc de lamaie alaturi de o garnitura de legume sotate.
Copyright © flavor-picker.ro 2019
  • Politici private