Piept de pui cu legume la gratar
Pe gustul tuturor si la indemana oricarei gospodine, pieptul de pui alaturi de legume proaspete rumenite usor pe grill poate fi sevit atat la pranz cat si la cina.
Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- felii de morcov
- felii de dovlecel
- 2 rosii
- 1 ceapa
- dovleac placintar
- 1 varf de cutit condimente pentru carne de pui
- 1 lingurita ulei de masline
- sare
- piper macinat
Mod de preparare
- Pieptul de pui se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper, condimente, apoi se stropeste cu ulei de masline si se da la rece pentru 1 ora.
- Se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa putin.
- Legumele se taie in felii mai mari, se asezoneaza cu sare si se rumenesc pe grillul deja incins, 2-3 minute pe fiecare parte.