Tagliatelle cu piept de pui in sos
Pastele sunt pe placul multora dintre noi. Cele cu file de pui in sos de smantana se gatesc destul de repede si sunt potrivite atat pentru pranz cat si pentru cina.
Ingrediente
- 1 file de pui-(300 g)
- 2-3 catei de usturoi
- doua cuburi de unt
- sare
- piper
- 2 linguri de smantana
- 100 ml smantana lichida
- 300 g paste tagliatelle
Mod de preparare
- Curatati carnea si taiati apoi cubulete potrivite.
- Intr-o tigaie topiti o lingura de unt, apoi adaugati carnea si prajiti pana se rumeneste putin. Acoperiti cu un capac si lasati pe foc mic un sfert de ora.
- Intr-o alta tigaie topiti o lingura de unt, puneti usturoiul taiat si lasati cateva secunde, apoi adaugati smantana, sare, piper, smantana lichida, cubuletele de pui prajite si lasati sa fiarba impreuna 10 minute la foc mic.
- Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgeti de apa.
- Asezati paste pe farfurie si serviti cu sos cu carne de pui presarat cu susan.