Piept de pui la gratar cu salata
Atunci cand ne dorim un pranz sau o cina rapida putem apela la un gratar insotit de o salata. Pieptul de pui la gratar este un preparat usor si hranitor care adesea este inclus in dietele pentru slabit.
Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- sare
- piper negru
- 1 lingura ulei vegetal
- 2-3 frunze salata creata
- 2-3 frunze radichio
- 4-5 rosii chery
- 1 lingura ulei masline
- 1 lingura zeama lamaie
Mod de preparare
- Curatam pieptul de pui si il ungem cu ulei, apoi il asezonam cu sare si piper.
- Incingem tigaia-grill si frigem carnea pe amandoua partile pana se rumeneste frumos.
- Intr-un bol punem frunzele de salata si de radichio rupte, rosiile si asezonam cu ulei, sare si zeama de lamaie.
- Punem carnea fripta si salata pe un platou.
- Servim pieptul de pui cald.