Ciuperci la cuptor umplute cu branza feta
Ciupercile la cuptor cu branza feta sunt un adevarat rasfat culinar. Ciupercile se pot consuma pe tot parcursul anului inclusiv in perioadele de post si sunt foarte apreciate de cei care tin cure de slabire, sunt recomandate pentru vegetarieni si nu in ultimul rand pentru cei care vor sa manance sanatos.
Ingrediente
- 12 ciuperci champignon mari
- 250 gr branza feta
- 1 ceapa galbena
- 2 linguri ulei de masline
- marar tocat marunt
- sare
- piper
Mod de preparare
- Spalam ciupercile, indepartam cozile si le tocam cubulete
- In coptorul preancalzit la 200 grade C punem ciupercile cu partea cu lamele in jos timp de 5 minute, apoi le intoarcem si mai lasam 5 minute
- Intr-o tigaie incingem uleiul, calim cubuletele de ceapa timp de aprox. 2 minute, apoi adaugam cubuletele de la cozile de ciuperci si lasam pe foc mic inca 5 minute, amestecand din cand in cand, dupa care lasam la racit
- Cubuletele de ceapa si ciupercile calite le amestecam cu branza maruntita cu ajutorul unei furculite
- La sfarsit adaugam mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust
- Umplem palariile de ciuperci cu compozitia de branza, le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le bagam in cuptorul incalzit pentru aprox. 15-20 minute