Butoiase de pui cu legume si bacon
Butoiasele de pui cu legume si bacon sunt absolut delicioase atat calde cat si reci si se pot servi ca aperitiv sau gustare la mese organizate cu diverse ocazii sau la dineuri.
Ingrediente
- 1 piept de pui desosat
- 12 felii bacon
- 12 pastai de fasole verde
- 1 morcov
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare
- Taiem pieptul de pui in felii pe lung, ceva mai subtiri ca pentru snitel si se bat cu ciocanul de snitel
- Punem carnea de pui intr-un bol, adaugam sare, piper, stropim cu sucul de lamaie si lasam deoparte 30 de minute
- Intre timp taiem morcovul in bastonase si incingem cuptorul la 180 de grade celsius
- Pe blatul de lucru asezam o felie din pieptul pui peste care asezam cateva bastonase de morcov si fasole verde dupa care rulam
- Mini ruladele formate se infasoara in feliile de bacon si le asezam intr-o tava non-aderenta stropita cu putin ulei
- Punem tava cu mini rulade in cuptorul deja incins timp de 30-35 de minute, pana cand carnea este patrunsa si baconul capata o culoare usor aurie. lasam sa se racoreasca cateva minute, dupa care se pot servi cu garnitura preferata