Chec din piept de pui si legume
O reteta mai altfel pentru chec...dar nu este checul la care toata lumea se gandeste, aici avem pui si legume in loc de cacao si pandispan. Sa consideram ca este un "desert" pe gustul carnivorilor.
Ingrediente
- 1 kg piept de pui dezosat
- 3-4 catei de usturoi
- 2 morcovi fierti
- 2-3 castraveti murati
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare
- Preincalzim cuptorul la 180 grade C
- Tocam pieptul de pui, zdrobim cateii de usturoi , adaugam oul, sare, piper dupa gust si amestecam bine intr-un castron
- Taiem bastonase murcovii si castravetii, apoi ii amestecam in compozitia de carne
- Intr-o tavade chec punem hartie de copt, apoi ungem cu ulei si asezam compozitia de carne pe care o nivelam. Acoperim complet cu hartia, apoi bagam la cuptor timp de 45 minute
- Dupa ce au trecut cele 45 minute, indepartam hartia de la suprafata si mai lasam in cuptor timp de 3-4 minute pana ce se rumeneste usor