Salata de sfecla rosie cu branza
Daca avem pofta de o gustare usoara dar care sa ne asigure si necesarul de nutrienti pentru organism, salata de sfecla rosie cu branza este o alegere excelenta. Se prepara rapid si fara deranj in bucatarie, cu ingrediente putine pe care le gasim in orice supermarket.
Ingrediente
- 4 sfecle rosii
- 150 g branza de vaci
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura seminte de pin
- sos pesto cu busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare
- Fierbem sfecla cu coaja, timp de 30 de minute (verificam cu o tepusa de figarui, trebuie sa patrunda foarte usor in sfecla).
- Dupa ce este bine fiarta o lasam sa se raceasca putin si o curatam de coaja imediat
- Amestecam o lingura de ulei de masline cu sare si piper, dupa gust si stropim feliile de sfecla
- Salata de sfecla o tinem in frigider 30 de minute, dupa care o putem servi cu sos pesto cu busuioc, alaturi de cateva felii de branza si presarat cateva seminte de pin