Aripioare de pui
Ne plac atat de mult aripioarele de pui incat gasim orice pretext ca sa le consumam. Tocmai de aceea le gasim in meniul oricarui restaurant ce livreaza la domiciliu, insa, am putea face un mic efort sa le preparam cu mana noastra, asta va garanta satisfactie 100%.
Ingrediente
- aripi de pui - 12-14 bucti
- 8 catei de usturoi
- 1 lingurita oregano
- cimbru
- ulei vegetal
- sare
- piper
Mod de preparare
- Incingem intr-o tigaie 4 -5 linguri de ulei si sotam usturoiul tocat la foc mic timp de 3 minute, apoi il scoatem
- Condimentam aripioarele de pui cu oregano, cimbru, sare si piper dupa gust
- Prajim aripioarele in uleiul cu iz de usturoi la foc mediu pana se rumenesc bine peste tot
- Putem servi cu cartofi prajiti si sos de usturoi, cu maioneza sau ketchup