Budinca sarata cu branza
Aveti pofta de o cina satioasa si gustoasa? Ei bine, budinca sarata cu branza poate fi aceasta. Este o reteta cu doar 5 ingrediente care se prepara destul de usor. Poti servi budinca atat calda, cat si rece, este la fel de buna. Apoi merge foarte bine un pahar de vin sau o bere rece.
Ingrediente
- 300 gr paste(melcisori mici)
- 250 gr telemea de vaca (sarata)
- 3 oua
- 200 gr smantana
- Unt pentru uns vasul de copt
Mod de preparare
- Fierbem pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Scurgem de apa si clatim cu apa rece
- Ungem cu unt un vas de ceramica sau de yena de 1,5 litri (sau ce aveti), punem pastele amestecate cu branza rasa si nivelam
- Batem cele trei oua cu un tel, amestecam bine cu smantana si turnam peste paste
- Coacem in cuptorul incins deja la 190 grade pana se rumeneste frumos (25-30 min.)