Frigarui de porc cu legume
Este un alt mod de a consuma carnea. Pentru rasfat sau pur si simplu pentru a ne satisface o pofta, insiruim bucati de carne suculente, alternam cu bucati de legume si frigem pe gratar. Rezultatul este extraordinar de gustos. Merita incercat.
Ingrediente
- 400 gr carne de porc
- 1 ardei
- 2 linguri ulei
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 lingurite condimente pentru porc
- sare
- piper
Mod de preparare
- Pentru inceput spalam carnea, curatam de pielita, taiem bucati potrivit de mari si o punem intr-un vas. Adaugam sare, piper, condimentele, uleiul, sucul de lamaie si amestecam bine. Acoperim si lasam la rece sa se marineze cel putin o ora
- Taiem ceapa si ardeiul bucati si infigem pe betele inmuiate in apa alternind cu bucatile de carne
- Frigem frigaruile pe gratarul cu jar intorcindu-le pe toate partile. Pot fi gatite si in tigaia grill pe focul plitei sau in cuptor
- Servim frigaruile cu salata, cu diverse garnituri sau sosuri, dupa preferinte