Tacos cu creveti
Tacos este preparatul mexicam ce il gasim la orice fastfood sau restaurant cu specific, sau la vanzatorii ambulanti. In general acesta se prepara cu diverse tipuri de carne tocata, insa in reteta propusa, avem o varianta mai usoara: Tacos cu creveti.
Ingrediente
- 450 g creveti mari
- 40 g ceapa rosie tocata
- 1/4 lingurita sare
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita pudra de chili
- 1/2 lingurita chimion tocat
- 1/2 lingurita piper rosu macinat
- 8 tortilla de porumb
- 1 lime
- 200 g varza tocata
- 2 lingurite patrunjel
- 2 lingurite ceapa verde tocata marunt
- 1 ardei gras rosu taiat marunt
Mod de preparare
- Intr-o tigaie, la foc mediu, incalziti uleiul, apoi adaugati crevetii, , pudra de chili, chimionul, piperul, sarea si amestecati. Sotati pana ce crevetii sunt acoperiti cu toate condimentele si capata o culoare aurie
- In fiecare tortilla, asezati varza tocata distribuita in mod egal, apoi presarati ceapa, ardeiul rosu, asezati pe urma crevetii si presarati cu patrunjel si ceapa verde
- Stoarceti limeul peste dupa care puteti servi