logo
  • Acasa
  • Selector-Retete
  • Contact

Tarta cu crema de branza si piersici

Tarta cu crema de branza si piersici

Tartele sunt desertul preferat al multora dintre noi. Le gasim in toate cofetariile si galantarele din cafenele in toate variatiile de fructe si arome. Poate ar trebui sa preparati voi tarta preferata, cea din exemplul ce urmeaza este cu piersici, desigur poate aveti alte fructe favorite, folositi-le cu incredere.

Ingrediente

  • 1 ceasca de unt fara sare
  • 1 ceasca de zahar
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 2 oua mari
  • 1 ceasca faina alba
  • 450 g crema de branza
  • 3 piersici (fara coaja)

Mod de preparare

  • Untr-un mixer se amesteca untul, jumatate din zahar si jumatate din vanilie la viteza medie pana devine o compozitie cremoasa, se adauga pe urma un ou si se amesteca, apoi se adauga jumatate din faina
  • Se captuseste o forma de copt pentru tarta cu toata compozitia (marginile in exces se ideparteaza). Se acopera si se lasa deoparte 1 ora
  • Crema de branza si cealalta jumatate din zahar, se amesteca la viteza medie pana devine cremoasa, apoi se pune un ou si vanilia ramasa, se amesteca bine. Ultima se adauga faina ramasa si se amesteca pana devine cremoasa, si se pune toata compozitia uniform peste aluat
  • Piersicile se taie in jumatati si se pun uniform peste compozitia de crema de branza
  • Tarta se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 40 minute
Copyright © flavor-picker.ro 2023
  • Politici private