logo
  • Acasa
  • Selector-Retete
  • Contact

Enchilada

Enchilada

Cand spunem mancare mexicana, spunem tortilla si sos picant. Enchilada este un preparat care nu face exceptie de la cele amintite mai sus, si se foloseste de amandoua pentru a capata gustul Mexicului.

Ingrediente

  • 450 g carne tocata de vita
  • 6 tortilla de porumb
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 0.6 kg sos enchilada
  • 200 g branza cheddar rasa
  • 1 lingura patrunjel

Mod de preparare

  • Preincalziti cuptorul la 190 grade C
  • Intr-o tigaie mare prajiti carnea de vita pana ce capata culoare bruna, scurgeti grasimea in exces si lasati deoparte
  • Intr-o alta tigaie prajiti ceapa timp de 2 minute apoi adaugati sosul Enchilada
  • Peste carne puneti 150g branza cheddar, apoi amestecati intr-un bol cu sosul Enchilada
  • Umpleti fiecare tortilla cu amestecul de carne, puneti-le apoi intr-un vas ceramic, puneti restul de branza cheddar peste si bagati la cuptor timp de 20 minute pana ce branza se topeste
  • Optional: Presarati patrunjel peste dupa gust
Copyright © flavor-picker.ro 2019
  • Politici private