Mic dejun Englezesc
Micul dejun englezesc nu este exact ceea ce am manca de dimineata, insa este o sursa importanta de proteine si calorii de care avem nevoie daca ne asteapta o zi incarcata de lucru. Rolul nostru in prepararea acestui mic dejun este sa avem grija sa nu ardem ingredientele, in rest doar ne bucuram de masa.
Ingrediente
- 2 carnati
- 1 rosie taiata felii
- 100 g Fasole gatita (la conserva)
- 2 felii bacon
- 1 ou
- 2 felii paine toast
- Ulei vegetal
Mod de preparare
- Incingeti uleiul intr-o tigaie mare
- Crestati carnatii pe lat cu ajutorul unui cutit, apoi asezati-i in tigaie, adaugati si baconul. Lasati pe fiecare parte pana ce acestea se prajesc, apoi scoateti-le si asezati-le pe o farfurie
- Adaugati oul si prajiti-l, iar langa acesta puneti si fasolea si sotati putin cat sa se incalzeasca, dupa care asezati-le pe aceeasi farfurie cu baconul si carnatii
- Serviti cu paine prajita si rosii