Chiftelute asiatice
O gustare potrivita pentru a fi servita, la pranz, la un aperitiv sau la birou. Chiftelutele de pui se integreaza perfect intr-o farfurie alaturi de o garnitura de broccoli sau de orez.
Ingrediente
- 1/2 kg carne tocata de pui
- 70 g pesmet
- 2 linguri ulei de susan
- 1 lingurita condimente chinezesti
- 2 catei de usturoi tocati marunt
- 1 ou mare
- 3/4 lingurita sare
- 1 lingura patrunjel
- 1 lingura seminte de susan
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 200 grade C
- Intr-un bol mare amestecati bine toate ingredientele in afara semintelor de susan cu ajutorul mainilor. Bagati apoi la frigider pentru 10 minute
- Cu mainile, formati din compozitie mingiute de marimea celor de golf, apoi presarati seminte de susan peste
- Puneti chiftelele pe o folie de aluminiu intr-o tava, apoi bagati la cuptor timp de 20-25 minute pana ce acestea capata culoare aurie