Galuste cu creveti
Gaustele chinezesti au o varietate larga de moduri de preparare si de ingrediente folosite. O varianta usoara si gustoasa, sunt galustele fierte umplute cu creveti, ce va pot satisface poftele pentru o masa de pranz.
Ingrediente
- 2 lingurite seminte de susan
- 450 g creveti curatati
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 1 lingurita amidon de porumb
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita sare
- 30 foi de aluat wonton rotunde (9 cm diametru)
Mod de preparare
- Intr-un bol mediu, amestecati crevetii, susanul, usturoiul, amidonul de porumb, zaharul si sarea
- Pe u suprafata de lucru, intindeti un aluat wonton, puneti o lingura din compozitia cu creveti, apoi infasurati si lipiti marginile intre ele. Repetati acest pas cu toate cel 30 foi de aluat
- Intr-o oala puneti galustele la fiert si lasati aprox. 5 minute pana s-au gatit