Taquitos de pui
Daca timpul nu va permite sa gatiti un fel de mancare mai complex, taquitos sunt o alegere excelenta si rapida, pe care le puteti lua si la pachet pentru pauza de masa. Exista o varianta larga de posibilitati prin care puteti prepara aceste gustari, umplundu-le cu ce fel de carne preferati sau cu legume, si preparandu-le la cuptor, la tigaie sau la gratar.
Ingrediente
- 350 carne de pui maruntita
- 150 g crema de branza
- 100 g branza Monterey Jack rasa
- 85 g sos salsa
- Sare
- Piper
- 6 tortilla
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 200 grade C
- Intr-o cratita cu ulei incins caliti carnea tocata pana se albeste (15-20 minute), apoi lasati sa se racoreasca
- Intr-un bol mediu, amestecati bine carnea de pui, crema de branza, branza Monterey Jack, sosul salsa, sare si piper dupa gust
- Intindeti in mod egal compozitia cu carne si branza pe fiecare tortilla, apoi rulati strans
- Intr-o tava de copt, intindeti o folie de aluminiu, apoi asezati taquitos in aceasta, distantate unele fata de celelalte
- Bagati la cuptor pana ce marginile devin usor brun-aurii