Tocos cu inghetata si capsuni
Automat cand trebuie sa rostim un preparat mexican ne gandim la buritto sau taco. Ce-ar fi sa-l preparam pe cel din urma intr-o maniera "dulce" si sa-l transformam in desert?....foarte simplu: tacos cu inghetata si capsuni....absolut delicios.
Ingrediente
- 1 lingura ulei vegetal
- 6 tortilla mici
- 180 g capsuni taiate felii
- inghetata (de care preferati)
- Sirop de ciocolata
Mod de preparare
- Incalziti o tigaie la foc mediu
- Adaugati cate o tortilla in tigaie si tineti cate 15-20 secunde pe fiecare parte
- Dupa ce scoateti fiecare tortilla, indoiti-o astfel incat sa tina inghetata cand o puneti
- Puneti cate 2 cupe de inghetata in fiecare tortilla, apoi asezati feliile de capsuni distribuite in mod egal pentru fiecare tortilla
- Turnati sirop de ciocolata pe deasupra si puteti presara pe deasupra dupa preferinte fistic, migdale sau alune de padure