Creveti la tigaie
Crevetii sunt ideal de servit la un cocktail de seara. Ca sa le dam culoare si savoare ii vom asezona cu mai multe condimente ce vor declansa explozia aromelor pe papilele gustative.
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura suc de lime
- 1 lingurita sare kosher
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 0.5 kg creveti mari curatati
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3/4 lingurita turmeric
- 1/4 lingurita chimion
- 1/4 lingurita curry
Mod de preparare
- Intr-un bol mare amestecati uleiul de masline, sucul de lamaie, sarea, piperul, turmericul, chimionul si curryul
- Puneti apoi crevetii in bol si amestecati pana ce acestia sunt acoperiti
- Intr-o tigaie mare incalziti putin ulei, apoi adaugati jumatate din creveti si usturoiul
- Gatiti cate 2 minute pe fiecare parte pana ce devin aurii, apoi scoateti-i si procedati la fel cu cealalta jumatate de creveti