Muschi de vita la gratar
Sa preparam cantitati mari de carne, cum ar fi muschiul de vita, nu este usor. Insa daca tinem cont de pasii urmatori si cu ceva practica, vom ajunge sa preparam adevarate gratare texane.
Ingrediente
- 0.8 kg muschi de vita taiat in 2 jumatati
- 1/2 lingura sare kosher
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura boabe piper negru
- 1 lingura piper negru macinat
- 3 linguri unt fara sare
- Sare
Mod de preparare
- Intr-o tigaie mare, la foc mediu puneti untul
- Cand untul s-a incins, asezati bucatile de carne asezonate cu usturoi, boabe de piper, piper macinat si sare
- Lasati muschiul cate 4-5 minute pe fiecare parte
- Pe o plita cu gratar la foc mediu, puneti apoi cele 2 bucati de muschi si tineti iar 4-5 minute pe fiecare parte pana ce urmele de gratar raman pe carne iar la mijloc, aceasta trebuie sa prinda o nuanta usor rozalie
- Scoateti apoi carnea pe un platou si puneti pe fiecare bucata cate o lingura din sosul ramas in tigaie