Mic dejun englezesc
Micul dejun englezesc este cunoscut in intreaga lume tocmai pentru ca este atipic pentru un mic dejun. De obicei este mai greu, consumandu-se si carnati, dar noi il mai invioram putin adaugand rosii cherry si lasandu-l fara carnati.
Ingrediente
- 8 felii de bacon
- 2 oua
- 1 cutie de fasole gatita
- 1 felie de paine toast
- 8 rosii cherry
- 100 g ciuperci taiate felii
- Ulei vegetal
Mod de preparare
- Intr-o tigaie, incalziti uleiul la foc mediu, apoi puneti baconul la prajit si lasati pana se rumeneste, dupa care lasati-l deoparte
- In aceeasi tigaie puneti rosiile cherry pe care le lasati pana ce coaja se increteste; dati deoparte
- Repetati procesul cu ciupercile si cu ouale, separat, dupa care adaugati fasolea si tineti pana se incalzeste
- Puneti 1 felie de paine toast la prajit, si montati ouale, baconul, ciupercile, rosiile cherry si fasolea pe un platou sau in tigaia in care le-ati preparat
- Nota: Puteti orna la final cu rucolla sau patrunjel