Pachetele de primavara
Pachetelele de primavara sunt un preparat comun in toate restaurantele cu specific asiatic. Suntem deja obisnuiti cu ele mai ales ca se aseamana ca forma cu sarmalele. Le putem prepara rapid, si cu prilejul unei petreceri, putem pregati un platou tip aperitiv cu dressing care garantat va avea succes.
Ingrediente
- 35 g taitei de orez
- 340 g carne tocata de pui
- 80 g ceapa taiata marunt
- 110 g morcov tocat marunt
- 210 g varza verde tocata marunt
- 70 g varza rosie tocata marunt
- 4 linguri sos de peste
- 1 lingura ghimbir tocat marunt
- 1 ou
- 25 foi pentru pachetele- foi de placinta
- Ulei de canola
- Sare
- Piper
Mod de preparare
- Preparati taiteii conform instructiunilor de pe pachet
- Intr-un bol, amestecati toate ingredientele cu exceptia foilor de aluat si a uleiului
- Puneti in fiecare foaie cate 2 linguri din compozitie, inchideti capetele, apoi rulati
- Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul la foc mic spre mediu, apoi adaugati pachetelele si lasati-le la prajit pana capata o culoare brun-aurie pe toate partile
- Serviti pachetelele cu sosul ce va place