Avocado pane
Avocado a devenit un fruct comun in frigiderele noastre. Probabil suntem obisnuiti sa-l consumam in salate sau in compozitia guacamole cu nachos. Haideti sa-i gasim si alta intrebuintare culinara si sa-l preparam pane la cuptor intocmai ca in instructiunile de mai jos.
Ingrediente
- 2 avocado
- 2 lingurite usturoi pudra
- 1 lingurita ceapa pudra
- 1 lingurita paprika
- 1/2 lingurita sare de mare
- 1/2 lingurita piper negru
- 40 g faina tapioca
- 1 ou mare
- 1 lingura apa
- 1 lingura boabe de mustar pisate
- 200 g pesmet
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 220 grade C
- Pregatiti o tava de copt
- Taiati avocado in jumatati, indepartati cu grija samburele, indepartati coaja, apoi taiati fiecare bucata in 3-4 felii
- Pe suprafata de lucru puneti 3 boluri. In primul bol puneti faina tapioka, usturoiul pudra, ceapa pudra, paprika, sarea si piperul, apoi amestecati. In al 2-lea bol puneti oul batut cu putina sare si amestecat cu apa si mustarul, in al 3-lea bol puneti pesmetul
- Luati fiecare felie de avocado si dati-o pe rand prin bolul cu tapioka, apoi prin boul cu oul si la final prin bolul cu pesmetul, apoi aranjatile in tava de copt
- Bagati la cuptor pentru 10-12 minute, intoarceti-le apoi pe cealalta parte si mai lasati 2-4 minute