logo
  • Acasa
  • Selector-Retete
  • Contact

Avocado pane

Avocado pane

Avocado a devenit un fruct comun in frigiderele noastre. Probabil suntem obisnuiti sa-l consumam in salate sau in compozitia guacamole cu nachos. Haideti sa-i gasim si alta intrebuintare culinara si sa-l preparam pane la cuptor intocmai ca in instructiunile de mai jos.

Ingrediente

  • 2 avocado
  • 2 lingurite usturoi pudra
  • 1 lingurita ceapa pudra
  • 1 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 40 g faina tapioca
  • 1 ou mare
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura boabe de mustar pisate
  • 200 g pesmet

Mod de preparare

  • Preincalziti cuptorul la 220 grade C
  • Pregatiti o tava de copt
  • Taiati avocado in jumatati, indepartati cu grija samburele, indepartati coaja, apoi taiati fiecare bucata in 3-4 felii
  • Pe suprafata de lucru puneti 3 boluri. In primul bol puneti faina tapioka, usturoiul pudra, ceapa pudra, paprika, sarea si piperul, apoi amestecati. In al 2-lea bol puneti oul batut cu putina sare si amestecat cu apa si mustarul, in al 3-lea bol puneti pesmetul
  • Luati fiecare felie de avocado si dati-o pe rand prin bolul cu tapioka, apoi prin boul cu oul si la final prin bolul cu pesmetul, apoi aranjatile in tava de copt
  • Bagati la cuptor pentru 10-12 minute, intoarceti-le apoi pe cealalta parte si mai lasati 2-4 minute
Copyright © flavor-picker.ro 2025
  • Politici private