Ardei umpluti
Ardeii umpluti sunt intotdeauna o alegere buna, mai ales in sezon cand putem sa-i culegem din curte sau sa-i cumparam proaspeti din piete. Daca vi se face pofta, doar taiati, curatati, umpleti cu ingredientele alese si bagati la cuptor, si nu trebuiesc neaparat consumati imediat ce i-am scos de la cuptor, necesitand doar sa-i incalzim putin inainte de servire.
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ardei chili
- 2 cepe verzi tocate marunt
- 160 g orez fiert
- 100 g fasole neagra fiarta
- 1/2 lingurita chimion tocat
- 1/4 lingurita sare de mare
- 3 ardei grasi
- 35 g branza Colby Jack sau cheddar
Mod de preparare
- Princalziti cuptorul la 190 grade C
- Intr-un bol amestecati orezul, ceapa verde, fasolea neagra, chimionul si sarea. Amestecati bine
- Taiati ardeii in jumatati si indepartati semintele
- Umpleti fiecare ardei cu amestecul de orez, aranjati-i apoi intr-un vas de gatit apoi radeti branza Colby Jack peste
- Bagati la cuptor pentru 40-45 minute pana ce ardeiul devine fraged (incercati cu o scobitoare)