Omleta japoneza Tamagoyaki
Micul dejun pe care toata lumea il consuma, indiferent de coltul de lume la care ne gandim. Acest preparat este omleta, japonezii il numesc tamagoyaki si au un mod usor diferit de a-l pepara. Urmariti reteta pentru a va prepara o gustare sanatoasa pe care sa o savurati dimineata la micul dejun.
Ingrediente
- 3 oua
- 1 lingura lapte
- 50 g ardei rosu tocat marunt
- 50 g ceapa verde tocata marunt
- Sare
- piper
Mod de preparare
- intr-un bol bateti bine ouale, laptele si putina sare
- Adaugati apoi ardeiul rosu ceapa verde, piperul si amestecati
- Puneti o tigaie mare la foc mediu cu putin ulei daca este nevoie, apoi puneti cate un polonic din compozitie. Se intinde pe toata suprafata tigaii ca la clatite si lasati cate 2-3 minute pana se desprinde usor de tigaie si intoarceti pe partea cealalta si mai lasati 2 minute. Omleta trebuie sa fie subtire
- Dupa ce scoateti omleta, o rulati apoi taiati dupa cum considerati in 4-5 bucati