logo
  • Acasa
  • Selector-Retete
  • Contact

"Porcusori" infasurati

"Porcusori" infasurati

"Porcusorii infasurati" sunt un preparat gustos pe care nici un carnivor inrait si bautor fanatic de bere nu ar trebui sa-l rateze. Vi sa deschis apetitul deja?, nu-i problema dati o fuga pana la magazin si cumparati carnaciori de bere si aluat de placinta. Dupa ce ati ajuns acasa deja mare parte din treaba este facuta, doar mai ramane sa-i infasurati si sa-i lasati vreo 10 minute pe la cuptor. Atat de simplu!

Ingrediente

  • 350 g aluat de placinta
  • 350 g carnaciori de bere

Mod de preparare

  • Preincalziti cuptorul la 200 grade C
  • Taiati aluatul in triunghiuri cu baza de 4 cm aproximativ si cu lungimea de 14-15 cm
  • Infasurati fiecare carnacior in cate 1 triunghi de aluat
  • Asezati "porcusorii" pe tava si bagati la cuptor pentru 10 minute aprox. Pana cand aluatul capata o nuanta aurie
Copyright © flavor-picker.ro 2023
  • Politici private