Pui cu paste Fettuccine cu sos Alfredo
Cand spui bucatarie italiana este acelasi lucru aproape ca si cum ai spune paste. Italienii stiu sa combine cel mai bine pastele de orice forma cu toate sosurile, felurile de carne sau de peste , cu legume sau cu branzeturi. Asa ca ar trebui sa avem incredere cand preparam paste dupa o reteta din peninsula mediteraneana.
Ingrediente
- 1/2 piept de pui taiat cubulete
- 225 g crema de branza
- 1 lingura patrunjel proaspat tocat
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 2 linguri ulei de masline
- 170 g paste fettuccine
- sare
Mod de preparare
- Intr-o cratita puneti crema de branza si usturoiul. Lasati la foc pentru 10 minute
- Fierbeti pastele Fettuccine in apa cu sare conform indicatiilor de pe cutie
- Puneti-le apoi in sosul facut mai devreme
- Intr-o tigaie cu putin ulei, sotati puiul pana capata culoare aurie, apoi amestecati cu pastele si sosul
- Serviti cu patrunjel verde tocat